Tyypillinen perjantai, ulkona on harmaata ja päässä on harmaata. Ainoa päivä tällä viikolla kun tunnen olevani tehokas töissä. Aamupäivä digitaalisen portfolion koulutusta ja iltapäivällä uusien webbisivujen luontia (jes, välillä oman alan hommia paperinpyörittelyn sijasta!), sitten voikin hyvillä mielin lähteä viikonlopun viettoon.

Viikonloppuna pitäisi saada aikaiseksi:

1. Uudet päälliset raheihin (ompelen, sovitan, puran, ompelen, sovitan, puran ja mahtava lopputulos siis palkitsee tämän aikaa vievän ahertelun)

2. Kirjoittaa muutama runoaihio. Tällä viikolla runorintamalla on ollut liian hiljaista, tarkoittaa etten ole kirjoittanut juuri mitään (syytän Facebookkia, tuota muodikasta, uutta riippuvuutta aiheuttavaa ajanvietettä). Sain rykäistyä tässä viime viikolla 10 runon sarjan, joka tosin vaatii vielä työstöä. mutta en ole saanut sitä kummemmin muokattua. Laitoin runokurssikavereille rykelmän kommentoitavaksi, mutta aika hiljaista on ollut, yksi kommentti on tullut. Sillä nyt ei paljon juhlita. No, jos odotan vähän aikaa ja palaan sitten rykelmään takaisin, niin ehkä näen itsekin missä on menty metsään ja missä ei?

3. Haluaa Aarnion Double Bouble-lampun...maailman turhinta, mutta se on niiin hauska ja nyt sen saisi 75 euroa halvemmalla Stockan kanta-asiakasalennuksella. Siis mies ei ymmärrä ollenkaan tätä asiaa, hyvänen aika, sehän on sijoitus! Arvo kasvaa ja käy vaikka perinnöksi lapsille, se kun on klassikkolamppu... Eli rahanmenoa ja turhuutta. Ehkä se kuitenkin on sen arvoista, voin sitten huokailla joka kerta katsoessani lampun täydellistä muotokieltä, aaah!

4. Viettää aikaa lasten kanssa kahden kesken

5. Liikkua

Tuossa listassa taitaa olla riittävästi yhdelle viikonlopulle. Lisäksi pitäisi saada vihdoin luettua loppuun Human traces, joka on ajoittain puisevan tylsä, mutta välistä vie mukanaan. Jospa tänä viikonloppuna? Lisäksi yöpöydällä odottaa 5 opusta lukuvuoroaan ja lisäksi muutama keskeneräinen, jotka ovat kesken syystä tai toisesta. Minulla on oikeasti melkein metrin pino kirjoja yöpöydällä lukuvuorossa, yleensä luen 4-5 kirjaa kerralla. On niin vaikea pysyä vain yhdessä kirjassa kun maailma on täynnä kiinnostavaa luettavaa.